Inicijativa “40 dana za život” predstavljanje u Velikoj Mlaki 31.1. u 17.00

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani  vlč. Anđelko i dragi župljani,

Ovim Vas putem pozivamo na predstavljanje inicijative “40 dana za život”, koja će se održati u vašoj župi u nedjelju  31.01.2016 sa početkom u 17:00 sati u župnoj kući.

Osluškujući znakove vremena jasno je kako su molitva i djelovanje za život potrebniji no ikada prije, štoviše nužni. A plodovi ove inicijative govore sami za sebe. Naime, riječ je o najvećoj svjetskoj međunarodnoj molitvenoj inicijativi za život koja u svijetu okuplja više od pola milijuna ljudi.  Od 30 zemalja iz cijelog svijeta Hrvatska je vodeća zemalja po broju uključenih gradova, i zovu nas svijetlom Europe.

Inicijativa 40 dana za život nastoji okupiti vjernike na zajedničku molitvu i post radi zaštite života nerođenih, iscjeljenja duševnih rana zbog učinjenog pobačaja te radi obraćenja medicinskog osoblja koje vrši pobačaj i političara i aktivista koji ga zagovaraju i promiču.

Tijekom kampanja spašeno je više od 10 800 djece, a u Hrvatskoj sa sigurnošću znamo za 27 spašenih života u prošloj jesenskoj kampanji. To je 27 različitih osoba, s imenom i prezimenom, bojom kose i očiju, koje imaju priliku za život, za djetinjstvo, za snove.
Za svakoga pojedinačno, kao i za nove spašene živote, zaslužni ste i možete biti zaslužni upravo Vi u ime našega Gospodina Isusa Krista!

Pridruži nam se, stani uz svojeg Gospodina, Isusa Krista i priključi se borbi za one najslabije, najmanje, za one koji nemaju glasa i koji se sami ne mogu braniti, za nerođene.

Od srca Vam zahvaljujemo što ste i Vi prepoznali ovu inicijativu kao hvalevrijednu i iskreno se radujemo Vašem dolasku i sudjelovanju!

Srdačno Vas pozdravljamo i želimo obilje Božjeg blagoslova.

Za Krista, za život!

Organizacijski tim  „40 dana za život“ –  Velika Gorica

www.40danazazivot.com
e-mail: 40danazazivot@gmail.com
Udruga “Hrvatska za Život”
IBAN: HR48 2340 0091 1106 9825 3
za inozemstvo: PBZGHR2X
Kajfešov brijeg 12, 10 000 Zagreb

 

Podružnica Velika Gorica
Voditelj: Damir Mirenić
Email: dmirenic@gmail.com
Mob: +385 98 9724 987